Mitros
 

Groot onderhoud Rijtuigenbuurt

UPDATE: De werkzaamheden aan de gevels van de Driften liggen even stil. Klik hier voor meer informatie.

 

In mei 2016 is Mitros samen met bouwbedrijf Salverda gestart met de uitvoering van het groot onderhoud van 117 eengezinswoningen in de Rijtuigenbuurt (De Driften) in Batau-Zuid in Nieuwegein. De woningen knappen we op zodat ze weer lange tijd mee kunnen. We kijken daarbij naar de binnen- en de buitenkant van de woning. Een van de grote ingrepen is het verwijderen van de asbestleien van de gevel èn de aanpak van de problemen met vocht en tocht. Ook wordt de verwarming vernieuwd.

De eerste woningen in de Postwagendrift en Diligencedrift zijn voor de bouwvakantie opgeleverd. Met een groot deel van de bewoners zijn al afspraken gemaakt over de startdatum en de uitvoering in hun woning. Vanaf 23 augustus worden de werkzaamheden weer hervat. De oplevering van het gehele project vindt plaats in december 2016.

Op deze site vindt u informatie over wat we tijdens het onderhoud doen en treft u een impressie aan van hoe de woningen eruit komen te zien. Ook worden hier de nieuwsbrieven en de antwoorden op de meest gestelde vragen gepubliceerd. Verder vindt u informatie over de medewerkers en de gegevens van de contactpersonen die aan het project werken.

 

 

 
  • Deel deze pagina via