Veel belangstelling voor Badkamer in 1 dag-Challenge

vrijdag 02 december 2016 - Persbericht
Maar liefst 33 partijen hebben zich ingeschreven voor de Badkamerrenovatie in 1 dag-challenge van Mitros.

Op 1 december sloot de inzendingstermijn van twee maanden. De meeste inzendingen komen uit Nederland en daarnaast zijn er ook inzendingen vanuit India, Indonesië en Canada.  Mitros is erg blij met deze hoeveelheid en gaat de komende maanden de inhoud van de inzendingen goed bekijken.

Betere en snellere badkamerrenovatie
Eind september startte Mitros deze Challenge vanuit de ambitie om het beste te kunnen bieden aan haar huurders. Badkamerrenovaties duren nu lang (7 werkdagen), brengen veel overlast met zich mee en kunnen niet worden uitgevoerd op een moment dat de huurder dat wenst. De badkamerchallenge heeft dus een schijnbaar eenvoudig doel: een snellere, betere en goedkopere badkamerrenovatie, liefst in één dag.

Beoordeling van de inzendingen
Eerst worden nu alle inzendingen getoetst om te kijken of ze aan alle wensen en eisen van Mitros voldoen. Zo mag een oplossing bijvoorbeeld niet tot gevolg hebben dat de kwaliteit of de grootte van de badkamer minder wordt.
Eind februari wordt duidelijk welke vier inzendingen finalist worden en ieder € 10.000 ontvangen als tegemoetkoming in de kosten. Op 14 maart is de finale waarin de beste twee worden geselecteerd door een vakjury. Zij ontvangen €20.000 en de mogelijkheid hun oplossing uit te voeren in woningen van Mitros.

Reserveer deze datum dus wanneer u aanwezig wilt zijn bij de presentatie van de vier finalisten en de selectie van de twee beste. De bijeenkomst zal plaatsvinden in Utrecht. Nadere informatie volgt.
Kijk ook de film

 
  • Deel deze pagina via