Stook & servicekosten

Een groot aantal huurders van Mitros betaalt maandelijks naast de huur ook andere kosten. Hierbij kunt u denken aan kosten voor verwarming en schoonmaakkosten voor het trappenhuis. Maar ook kosten van verlichting in poorten en brandgangen etc. 

Afrekening stook & servicekosten

Voor deze kosten betaalt u gelijk met de huur per maand een voorschotbedrag. Eens per jaar berekenen we wat de werkelijke kosten zijn geweest. De ene keer blijkt dat u iets teveel heeft betaald. Dan krijgt u uw geld terug. Het kan ook zijn dat u een keer te weinig heeft betaald. In dat geval, moet u bijbetalen. Wanneer het verschil erg groot is dan passen we het voorschotbedrag voor het volgende jaar aan. Op deze manier betaalt u niet onnodig veel voorschot en wordt u aan het einde van het jaar niet verrast door een hoge bijbetaling.

De afrekening van de stookkosten komt vanaf 2015 niet meer tegelijk met de afrekening van de servicekosten. Ook komt de afrekening servicekosten niet meer tegelijk met de aanzegging van de huurverhoging.

Afrekening servicekosten 2015

De afrekening van de servicekosten wordt in 2016 per wijk verstuurd. Op onze website kunt u vanaf de laatste week van april 2016 de voortgang volgen. Ook kunt u deze voortgang volgen via onze social media kanalen.

Afrekening stookkosten 2015 – 2016

Het stookseizoen loopt jaarlijks van september tot september het volgende jaar. Na afloop van het stookseizoen worden alle gegevens verzameld om de afrekening op te stellen. Meer informatie over de afrekening van de stookkosten is eind 2016 bekend. Ook over de voortgang van deze afrekening kunt u te zijner tijd onze website en social media raadplagen. 

Informatie over de stookkosten

U leest meer informatie over de stookkosten in deze folder en in het overzicht van de meest gestelde vragen over de stookkosten.

 
  • Deel deze pagina via

Vragen over het groenonderhoud