Inbraak voorkomen

We willen graag dat u zich veilig voelt in uw woning. Daarom krijgen alle nieuwbouwwoningen en woningen die ingrijpend gerenoveerd zijn het Politie Keurmerk Veilig Wonen. Ook kunt u 33% korting krijgen als u extra inbraakbeveiliging wil.

Veel gevraagd over Inbraak voorkomen

Wat kan ik doen om inbraak te voorkomen?

Algemeen

Wist u dat 85 procent van alle inbraken min of meer toevallig plaatsvindt, omdat de dief net op dat moment een kans ziet? Maak het inbrekers daarom zo moeilijk mogelijk, bijvoorbeeld door deuren op slot te doen, een lichtje aan te laten staan en de ramen dicht te doen. Klik hier voor meer tips om inbraak te voorkomen

Ik wil inbraakbeveiliging. Wat kan ik doen?

Algemeen

U kunt uw woning extra beveiligen tegen inbraak. Bijvoorbeeld door extra sloten of een spionnetje te plaatsen. U krijgt 33% korting als u veiligheidsproducten koopt bij en laat plaatsen door Van Rumpt Specialisten. Dit geldt zowel voor huurders in Utrecht als Nieuwegein. Van Rumpt Specialisten is een erkend beveiligingsbedrijf. Zij plaatsen de juiste veiligheidsproducten op een goede manier.

Voor een gratis advies over de mogelijkheden, verwijzen wij u naar de website van Van Rumpt Specialisten. Of bel Van Rumpt Specialisten gerust voor meer informatie via 030 - 244 24 85. 

Wat is het Politie Keurmerk Veilig Wonen?

Algemeen

Het Politie Keurmerk Veilig Wonen is een keurmerk voor woningen. Met het Politiekeurmerk Veilig Wonen neemt de kans op een geslaagde inbraak af. Wij brengen sinds 2011 een PKVW-certificaat standaard aan bij onze nieuwbouwwoningen. Wilt u weten of uw woning een PKVW-certificaat heeft? Neem dan contact met ons op.

Staat uw vraag er niet tussen? Neem contact met ons op.

  • Chat met ons

    Stel uw vraag via de chat rechtsonder op deze website en u krijgt op werkdagen tussen 8.30 uur - 17.00 uur binnen 2 minuten antwoord.

  • WhatsApp

    Stuur ons een bericht op 06 23 82 44 84. Wij helpen u binnen 2 minuten op werkdagen tussen 8.30 uur - 17.00 uur.

    WhatsApp ons