Kamers

Bij een kamer deel je de keuken, douche en toilet met een aantal andere bewoners. Wanneer een kamer vrijkomt, mogen de andere bewoners een kandidaat voordragen. Mitros heeft kamers verspreid over de stad Utrecht en Nieuwegein. Alle kamers zijn goed bereikbaar per openbaar vervoer.

  • Utrecht
    Alle kamers in Utrecht worden verhuurd via de SSH. Voor de kamers in Utrecht (Overvecht, Lunetten, Binnenstad, Pijlsweerd, Zuilen en Oudwijk/Wilhelminapark) is de wachttijd een stuk langer. Hiervoor wordt vrijwel altijd iemand aangedragen door de achterblijvers. Als zij geen kandidaten hebben, dan stelt de SSH een kandidaat van de wachtlijst voor. Wil je in aanmerking komen voor een kamer in Utrecht? Schrijf je dan in bij de SSH via de website (web).
  • Nieuwegein
    In Nieuwegein heeft Mitros een groot aantal kamers (Souvereinburg). U leest meer over de servicekosten, huisregels en andere informatie in de folder Informatiepakket Souvereinburg (pdf). Hier vindt u ook het inschrijfformulier. Heeft u vragen en wilt u graag meer informatie? Neemt u dan contact op met de afdeling Klantcontact van Mitros via telefoonnummer 030-880 33 00.
Garages of parkeerplek

Heeft u interesse in een garage of een parkeerplek? Vanaf 1 augustus 2013 kunt u reageren op een advertentie via WoningNet (Parkeren en overige objecten). U kunt het aanbod bekijken op de website van WoningNet (web).

 
  • Deel deze pagina via