Een huis van Mitros kopen

Wilt u een bestaande woning of een nieuwbouwwoning kopen? Of wilt u uw eigen huurwoning kopen? Dat kan bij Mitros, wij verkopen namelijk ook woningen. U kunt ook een klushuis of zelfbouwkavels kopen via het project MadeByU.

Goede begeleiding

Bij Mitros kunt u altijd uitgaan van een goede begeleiding bij de aankoop van uw woning. We kijken gezamenlijk met onze makelaars niet alleen naar de woning zelf, maar ook naar u!Een passende woning betekent niet alleen dat u de woning kunt betalen, maar ook of u zich thuis voelt in de wijk en de woning.

Een goede woning

Wij zijn een maatschappelijk betrokken partij, met grote aandacht voor de betaalbaarheid van ons woningaanbod. We helpen op alle mogelijke manieren zo starters en gezinnen op weg naar een betaalbare woning voor een goede prijs/waarde-verhouding. Als je een woning koopt van Mitros, koop je van een betrouwbare partij!

Meer informatie

U leest meer informatie op onze website Mitros Verkoopt (web). Voor het verkopen van onze woningen werkt Mitros samen met de volgende NVM-makelaars (web) .  

Interesse?

Heeft u interesse in de aankoop van een woning en wilt u meer informatie? Neemt u dan contact op met de afdeling Verkoop & Zakelijke Verhuur via telefoonnummer 030-880 33 00. Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 8.30 tot 17.00 uur. U kunt ook een e-mail sturen naar verkoop@mitros.nl (mail). We nemen dan contact met u op.

www.mitrosverkoopt.nl

 
  • Deel deze pagina via