Zelfbouwkavels

Zelfbouw aan de Verenigingstraat

In de sfeervolle 19e-eeuwse buurt Lauwerecht vind je 1.720 m2 bouwgrond. Veel is mogelijk: stadswoning, benedenwoning met tuin, appartement, een dakterras. U bent de opdrachtgever, dus u mag het zeggen.
Aan de Verenigingstraat komt na sloopt ruimte voor collectieve bouw (Youtube).

Schrijf je in, koop met anderen een stuk grond, en wees gezamenlijk opdrachtgever voor ontwerp en bouw van de buitenkant. Samen bouwen, individueel wonen. Daarbinnen bouw je vervolgens je eigen woning af. Zelfbouw is nu mogelijk in Utrecht: Mitros biedt grond aan in de sfeervolle Verenigingstraat.

Na oplevering van je woning zijn je medeopdrachtgevers gewoon je buren geworden, ieder met hun eigen woning. De totale kavel voor meerdere woningen kost € 895.000,-- exclusief btw, met een toeslag voor extra grote woningen.

Buurt en omgeving

De Verenigingstraat ligt in de buurt Lauwerecht. Het charmante aan de omgeving is het gemengde karakter. Van bebouwing uit de jaren vijftig en recente nieuwbouw tot oude pandjes in een pittoreske Utrechtse sfeer.
Vanaf de Verenigingstraat kun je lopen naar de binnenstad en met de fiets is het vijf minuten. Onderweg stuit je op leuke plekken als Restaurant Blij en de biologische slager in de grootste korenmolen van Europa. Al snel kom je de eerste grachten tegen en zit je hartje centrum. Op loopafstand van de Verenigingstraat vind je een winkelcentrum met onder meer een Jumbo Supermarkt en Kruidvat. Bus 9 stopt om de hoek.

Meer informatie

U leest meer informatie op de website van MadebyU (web). Hier kunt u zich ook inschrijven voor de nieuwsbrief van MadeByU en bekijken wanneer open dagen worden georganiseerd. Bent u ook actief op social media? Like MadeByU op Facebook (web) en volg MadeByU ook op Twitter (web). Zo houden we u graag op de hoogte!

Vor vragen over klushuizen kunt u terecht bij Arlette Arends via telefoonnummer (030) 880 37 86. U kunt voor vragen over zelfbouw contact opnemen met Paula Schuldink via (030) 880 3121.

 
  • Deel deze pagina via