Naar hoofdnavigatiemenu Naar hoofdinhoud

Ik zoek een huis

Zoek je een huurwoning in Utrecht of Nieuwegein? Mitros biedt sociale huurwoningen aan en soms ook woningen in de middenhuur of in de verkoop.

Sociale huurwoningen
Onze beschikbare sociale huurwoningen staan op de website van WoningNet. Als je wilt reageren op een woning moet je je daar eerst inschrijven. Ook andere corporaties bieden op WoningNet hun huurwoningen in de regio Utrecht aan.

Houd daarnaast onze nieuwbouwprojecten in de gaten. We bouwen elk jaar nieuwe huurwoningen bij, zodat er elk jaar nieuwe woningen beschikbaar komen.

Een woning in de middenhuur of vrije sector
Het kan zijn dat je te veel salaris verdient voor een sociale huurwoning en geen huis kunt vinden. Wij bieden daarom soms ook huurwoningen aan die duurder zijn, maar wellicht wel voor jou betaalbaar. Lees meer over deze woningen in de middenhuur en vrije sector en bekijk ons aanbod.

Aanbod bedrijfsruimte
Hier vind je ons aanbod aan bedrijfsruimte. Interesse? Neem dan contact met Zakelijke verhuur via ondersteuningvzv@mitros.nl.

Zoek je een koopwoning?
Als je al huurder bent bij Mitros, dan kun je soms een huurwoning van ons kopen. Wil je weten waarom we soms woningen verkopen? Klik hier.

Ons actuele aanbod van koopwoningen vind je op: www.mitrosverkoopt.nl.

Wil je ruilen van woning?

Als je een sociale huurwoning huurt, dan kan je de woning ruilen met de woning van een andere huurder. We noemen dit woningruil. Er zijn verschillende persoonlijke redenen om te willen ruilen van woning. Een huis staat bijvoorbeeld in een buurt waar familie woont. Of het andere huis heeft geen trappen.