Wilt u verhuizen naar een woning die beter bij u past? De verhuisconsulent Nieuwegein geeft hulp en advies aan 55-plussers

Huurders
Bent u toe aan een andere (gelijkvloerse) woning? Die beter past bij uw wensen en behoeften? En weet u niet hoe u moet beginnen? Of overweegt u uw woning aan te passen? De verhuisconsulent kan u helpen met advies en het zetten van de juiste stappen.

De verhuisconsulent werkt alleen voor huurders die 55 jaar of ouder zijn. En een sociale huurwoning huren met minimaal 4 kamers in Nieuwegein van Jutphaas Wonen, Mitros en Portaal.

Wat doet de verhuisconsulent Nieuwegein? 
U kunt een oriënterend gesprek met begeleiding aanvragen. Samen met u brengt de verhuisconsulent uw woonwensen en belemmeringen in kaart om te verhuizen. U krijgt informatie over het woningaanbod en regelingen waarvan u gebruik kunt maken. Zij helpt uw knelpunten op te lossen. Of zij kan voor u zoeken naar een andere woning of u doorverwijzen naar de juiste instanties.

De begeleiding is kosteloos en vrijblijvend.

Huurders die niet voldoen aan de voorwaarden geven wij telefonisch advies.

De verhuisconsulent Nieuwegein helpt huurders van:
      
Telefoon en email
Voor informatie en advies is de verhuisconsulent telefonisch bereikbaar op dinsdag en donderdag tussen 10.00 en 12.00 uur. Zij is te bereiken op telefoonnummer (030) 880 34 55. Krijgt u de verhuisconsulent niet te pakken? Spreek dan uw naam, adres en telefoonnummer in. Zij belt u dan terug. Of stuur een e-mail naar info@verhuisconsulent.com

Balie 
U kunt ook langskomen aan de balie bij de Stadswinkel. Dit kan op maandagmiddag tussen 13.00 – 16.00 uur. Daar zit de verhuisconsulent om al uw vragen direct te beantwoorden (1e verdieping van het Stadshuis, Stadsplein 1, 3431 LZ Nieuwegein).

Website
Wilt u zich bij de verhuisconsulent aanmelden voor een oriënterend gesprek bij u thuis? Dan kunt u op de website www.verhuisconsulent.com het contactformulier invullen. De verhuisconsulent neemt dan telefonisch contact met u op voor het maken van een afspraak.