Wilt u verhuizen naar een woning die beter bij u past? De verhuisconsulent Nieuwegein geeft hulp en advies aan 65-plussers

Huurders
Bent u toe aan een andere (gelijkvloerse) woning? Die beter past bij uw wensen en behoeften? En weet u niet hoe u moet beginnen? Of overweegt u uw woning aan te passen? De verhuisconsulent kan u helpen met advies en het zetten van de juiste stappen.

De verhuisconsulent werkt alleen voor huurders die 55 jaar of ouder zijn. En een sociale huurwoning huren met minimaal 4 kamers in Nieuwegein van Jutphaas Wonen, Mitros en Portaal.

Wat doet de verhuisconsulent Nieuwegein? 
U kunt een oriënterend gesprek met begeleiding aanvragen. Samen met u brengt de verhuisconsulent uw woonwensen en belemmeringen in kaart om te verhuizen. U krijgt informatie over het woningaanbod en regelingen waarvan u gebruik kunt maken. Zij helpt uw knelpunten op te lossen. Of zij kan voor u zoeken naar een andere woning of u doorverwijzen naar de juiste instanties.

De begeleiding is kosteloos en vrijblijvend.

Huurders die niet voldoen aan de voorwaarden geven wij telefonisch advies.

De verhuisconsulent Nieuwegein helpt huurders van:
      
Telefoon en email
Voor informatie en advies is de verhuisconsulent telefonisch bereikbaar op ma, di, do en vrij op telefoonnummer (030) 880 34 55. Krijgt u de verhuisconsulent niet te pakken? Spreek dan uw naam, adres en telefoonnummer in. Zij belt u dan terug. Of stuur een e-mail naar info@verhuisconsulent.com


Balie 
U kunt ook langskomen aan de balie bij de Stadswinkel. Dit kan op maandagmiddag tussen 13.00 – 16.00 uur. Daar zit de verhuisconsulent om al uw vragen direct te beantwoorden (1e verdieping van het Stadshuis, Stadsplein 1, 3431 LZ Nieuwegein).

Website
Wilt u zich bij de verhuisconsulent aanmelden voor een oriënterend gesprek bij u thuis? Dan kunt u op de website www.verhuisconsulent.com het contactformulier invullen. De verhuisconsulent neemt dan telefonisch contact met u op voor het maken van een afspraak.