Boom kappen

U kunt een boom in uw tuin zelf kappen. U kunt ons bellen als u schade heeft door een boom. Wij laten de boom dan weghalen. Heeft u een monumentale boom? Dan heeft u een kapvergunning van uw gemeente nodig.

Veel gevraagd over Boom kappen

Een boom veroorzaakt schade aan mijn woning of die van de buren. Wat kan ik doen?

Algemeen

Neem contact met ons op. Een medewerker komt dan naar de schade kijken. Daarna kunnen wij de boom laten snoeien of kappen.

Kan ik een boom door jullie laten kappen?

Algemeen

In de huurvoorwaarden en in het OnderhoudsABC staat dat u zelf verantwoordelijk bent voor het onderhoud van uw tuin. Als u denkt dat er een boom gekapt moet worden in de omgeving van uw woning, komen wij eerst kijken of dat nodig is. Wij laten bomen niet zomaar kappen.

Een boom wordt alleen gekapt als deze ziek is, gevaar of schade veroorzaakt. U kunt hiervoor een kapvergunning aanvragen bij de gemeente. Soms mag u zelf een boom kappen. Kijk daarvoor op de website voor kapvergunningen in Utrecht of de website voor kapvergunningen in Nieuwegein.

Staat uw vraag er niet tussen? Neem contact met ons op.

  • Chat ons

    Stel uw vraag via de chat rechtsonder op deze website en u krijgt op werkdagen tussen 8.30 uur - 17.00 uur binnen 2 minuten antwoord.

  • WhatsApp

    Stuur ons een bericht op 06 23 82 44 84. Wij helpen u binnen 2 minuten op werkdagen tussen 8.30 uur - 17.00 uur.

    WhatsApp ons