Het Wijkbedrijf

Goed wonen met de juiste zorg

Iedereen heeft recht op goed wonen. Mitros heeft veel woningen in de stad en regio voor mensen met een laag inkomen. Woningen die zorg vragen zodat er ook goed in gewoond kan worden. Wijkbedrijf Utrecht helpt Mitros die zorg te leveren.

Veel gevraagd over Het Wijkbedrijf

Ik heb hulp nodig bij een klus, hoe regel ik dit?

Algemeen

U kunt contact opnemen met het Wijkbedrijf Utrecht om te vragen wat de klus kost. U kunt hen bereiken via 030 - 879 48 79. Of kijk op de website van Wijkbedrijf Utrecht.

Wat doet Wijkbedrijf Utrecht?

Algemeen

De medewerkers van het Wijkbedrijf kunnen u helpen met klussen als schilderen en verhuizen. Ook hovenierswerk (in de tuin) kunnen zij voor u doen. Dit is bijvoorbeeld handig als u zelf niet (meer) in staat bent om deze klussen op te pakken. Bij het Wijkbedrijf werken mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. De medewerkers worden in het werkveld opgeleid voor de klussen die zij uitvoeren. Er is altijd een begeleider bij de klussen aanwezig. De kosten voor het inhuren van het Wijkbedrijf zijn hierdoor vaak lager dan bij een gewone aannemer.

Betaal ik kosten als het Wijkbedrijf een klus uitvoert?

Algemeen

U kunt tegen betaling gebruik maken van het Wijkbedrijf Utrecht. De kosten voor het uitvoeren van een klus zijn vaak minder dan bij gewone aannemers.

Staat uw vraag er niet tussen? Neem contact met ons op.

  • Chat met ons

    Stel uw vraag via de chat rechtsonder op deze website en u krijgt op werkdagen tussen 8.30 uur - 17.00 uur binnen 2 minuten antwoord.

  • Whatsapp

    Stuur ons een bericht op 06 23 82 44 84. Wij helpen u binnen 2 minuten op werkdagen tussen 8.30 uur - 17.00 uur.

    WhatsApp ons