Liften

In veel flats zitten liften. Het onderhoud aan de liften doen wij niet zelf. In de lift vindt u altijd een sticker met contactgegevens van het bedrijf dat de lift onderhoudt.

Veel gevraagd over Liften

Mijn sleutelbos is in de liftschacht gevallen. Hoe krijg ik mijn sleutels terug?

Hoe u uw sleutels terugkrijgt, verschilt per liftbedrijf. Vaak zijn er 2 opties mogelijk:

  1. Als er een monteur wordt ingepland voor onderhoud, en toevallig onderin de lift moet zijn, dan betaalt u geen kosten. Gooit u een enveloppe in de liftschacht, met daarop uw naam, adres en telefoonnummer. U wordt gebeld om uw sleutel op te halen bij de monteur. Dit kan een tijd duren. 
  2. Als er speciaal een monteur moet komen om uw sleutels uit de liftschacht te halen, dan betaalt u zelf de kosten voor de monteur. Wij kunnen bij het liftbedrijf navragen hoeveel u moet betalen.

Komen jullie langs voor onderhoud aan de liften?

Wij komen niet zelf. Een liftbedrijf doet het onderhoud voor ons. Iemand van dit bedrijf komt regelmatig langs voor onderhoud. Op of naast de lift zit een sticker van het bedrijf dat de lift onderhoudt. Daarop vindt u ook de contactgegevens van dit bedrijf.

Ik wil gebruik maken van de kleine lift. Wat kan ik doen?

Wilt u gebruik maken van de kleine lift? Neem dan contact met ons op. Uw buurtbeheerder neemt uw verzoek in behandeling.

Wie kan ik bellen bij een storing aan de lift?

U kunt ons bellen via 030 - 880 33 00. Wij nemen contact op met het bedrijf dat de lift onderhoudt. Zij komen dan zo snel mogelijk langs. Als u inlogt op Mijn Mitros kunt u zien of de liftstoring al aan ons is doorgegeven. Kijkt u hiervoor bij 'Mijn Berichten' onderaan de pagina.

Wat moet ik doen als er iemand vastzit in de lift?

U kunt ons bellen via 030 - 880 33 00. Wij nemen contact op met het bedrijf dat de lift onderhoudt. Zij komen dan zo snel mogelijk langs. Daarnaast hebben alle liften een alarmknop. Houd deze knop minimaal 5 seconden ingedrukt en u krijgt direct contact met het bedrijf dat de lift onderhoudt.

Staat uw vraag er niet tussen? Neem contact met ons op.

  • Chat met ons

    Stel uw vraag via de chat rechtsonder op deze website en u krijgt op werkdagen tussen 8.30 uur - 17.00 uur binnen 2 minuten antwoord.

  • WhatsApp

    Stuur ons een bericht op 06 23 82 44 84. Wij helpen u binnen 2 minuten op werkdagen tussen 8.30 uur - 17.00 uur.

    WhatsApp ons