Onderhoudscontracten

Veel onderhoud in en rondom de woning doen wij zelf. Voor sommige werkzaamheden vragen we een specialist. Hiervoor sluiten wij onderhoudscontracten met gespecialiseerde bedrijven. Soms mag u zelf contact opnemen met die bedrijven. Soms doen wij dat voor u.

Veel gevraagd over Onderhoudscontracten

Ik heb bericht gekregen dat een bedrijf namens Mitros komt voor onderhoud aan mijn woning. Klopt dit?

Neem altijd contact met ons op als u twijfelt. Wij kunnen u vertellen of het klopt of niet.

De inbouwapparatuur in de keuken werkt niet goed. Wat kan ik doen?

Is de inbouwapparatuur door Mitros geplaatst? Neemt u hiervoor contact met ons op. Wij geven uw melding door aan de leverancier van uw keukenapparatuur. Zij zullen u bellen voor een afspraak.

Moet ik zelf de schoorsteen vegen?

Nee, dat hoeft u niet zelf te doen. Wij doen dat meestal 1 keer per jaar voor u. Is dit langer dan een jaar geleden gedaan? Neem dan contact met ons op. Het gaat om rookgaskanalen in flats, die door bewoners gebruikt worden voor het stoken van een eigen gaskachel. 

Als aannemer voer ik werkzaamheden uit in een complex van jullie. Hoe kom ik aan een sleutel?

Mitros moet als opdrachtgever zorgen voor een sleutel. De meeste aannemers hebben een moedersleutel van onze woongebouwen. Heeft u als aannemer nog geen sleutel gekregen van Mitros? Neemt u dan contact met ons op.

Ik heb een rekening gekregen van een aannemer van jullie. Betaalt Mitros de rekening?

Als er werkzaamheden zijn uitgevoerd in uw woning, wordt de rekening door Mitros betaalt. U krijgt dan geen rekening van de aannemer. De rekening wordt naar Mitros gestuurd. 

Als blijkt dat u de schade zelf hebt veroorzaakt, dan betaalt u de rekening. Bijvoorbeeld bij kortsluiting door uw eigen elektronische apparatuur. De rekening krijgt u dan van de aannemer. 

Staat uw vraag er niet tussen? Neem contact met ons op.

  • Chat ons

    Stel uw vraag via de chat rechtsonder op deze website en u krijgt op werkdagen tussen 8.30 uur - 17.00 uur binnen 2 minuten antwoord.

  • WhatsApp ons

    Stuur ons een bericht op 06 23 82 44 84. Wij helpen u binnen 2 minuten op werkdagen tussen 8.30 uur - 17.00 uur.

    WhatsApp ons