Meld u nu aan voor dé expeditie langs de nieuwste ideeën over badkamerrenovaties

donderdag 16 februari 2017 - Mitros bericht
De ontwikkeling van floppydisk naar cloud ging razendsnel. Evenals de stap van de telefoon met draaischijf naar iedereen een smartphone, van walkman naar mp3. Maar nooit zijn badkamerrenovaties zo revolutionair veranderd. Terwijl onze huurders hier echt heel blij van zouden worden.

Oplossingen in beeld
De badkamerrenovatie-in-1-dag-challenge* van Mitros biedt oplossingen. Deze maken mogelijk dat de badkamer in een sociale huurwoning wordt gerenoveerd in veel kortere tijd, met minder overlast voor de huurder en zonder dat het duurder wordt.

Kom ervaren hoe dat mogelijk is
Meld u nu aan voor de finale van de Mitros Badkamer challenge op dinsdag 14 maart van 14.30 tot 17.30 uur, Jaarbeurs Utrecht. Ontdek welke oplossingen zijn aangedragen en wie de challenge winnen. Ontmoet de inzenders en ontdek in één keer en op één plek de nieuwste ideeën over badkamerrenovaties. Stuur deze uitnodiging gerust door aan andere geïnteresseerden. Ook zij zijn van harte welkom!

 

Programma:
• De vier finalisten presenteren hun oplossing voor de badkamerrenovatie aan de deskundige jury, bestaand uit Marjet Rutten (spreker, columnist en auteur), Hennes de Ridder (Emeritus Hoogleraar Integraal Ontwerpen aan TU Delft), Jeroen Pepers (Algemeen directeur Aedes), Antoinette van der Linden (Adjunct directeur KWH), Jan van Barneveld (Directeur Ontwikkeling en Renovatie de Alliantie) en Henk Peter Kip (Directievoorzitter Mitros).
• Tijdens het juryberaad neemt internationaal spreker Ruud Veltenaar u, als een wervelwind, mee in de wereld die innoveren heet.
• De jury maakt de twee winnaars bekend. Zij mogen aan de slag met een proef-badkamerrenovatie voor Mitros.
• U krijgt alle gelegenheid de verschillende deelnemers te spreken en hun ideeën over een badkamerrenovatie-in-1-dag door te nemen.
• Innovatie houdt na de badkamerchallenge niet op, dus we kijken ook vooruit…

We kijken uit naar uw komst
Zorgt u ervoor dat u zich tijdig aanmeldt via de aanmeldbutton? Het aantal plaatsen is beperkt.
 
* Nog eens in 4 minuten bekijken waar de badkamer challenge ook al weer om draait? Kijk dan hier

 
  • Deel deze pagina via