65-plussers krijgen voorrang bij Oliver Twist

Aan de Cervanteslaan in de buurt Halve Maan Noord realiseert Mitros het project Oliver Twist. Hier bouwen we 24 sociale, levensloopbestendige en ruime appartementen. In dit experiment van Mitros en de gemeente Utrecht krijgen 65-plussers uit de buurt voorrang op deze woningen en worden hiervoor actief benaderd.

Aan de Cervanteslaan in de buurt Halve Maan Noord realiseert Mitros het project Oliver Twist. Hier bouwen we 24 sociale, levensloopbestendige en ruime appartementen. 65-plussers uit de buurt krijgen voorrang op deze woningen en worden hiervoor actief benaderd. Het is een experiment van Mitros en de gemeente Utrecht om ouderen de kans te geven om binnen hun wijk naar een geschikte woning te verhuizen.

24 moderne appartementen

Alle woningen zijn met de lift bereikbaar en hebben de mogelijkheid om een scootmobiel voor de eigen deur te parkeren en op te laden. Dat maakt de woningen erg geschikt voor 65-plushuishoudens. De woningen aan de Cervanteslaan zijn eind 2021 of begin 2022 klaar.

Reageren via WoningNet

Inschrijven voor deze woningen kan tot en met 10 juni tot 12.00 uur via de website van WoningNet. Voor alle 24 appartementen geldt al een voorrangsregeling voor 65-plus huishoudens. Bij twaalf appartementen geldt nu dus ook nog eens de regel dat 65-plus huishoudens uit de buurt de Halve Maan Noord voorrang krijgen op andere 65-plussers.