Doe mee met de Mitros Academy!

De Mitros Academy is een programma dat bestaat uit een viertal inhoudelijke bijeenkomsten in de avonduren. Tijdens deze bijeenkomsten zullen we steeds een ander thema bespreken dat te maken heeft met ‘wonen’ in de breedste zin van het woord.

Ben jij:
- Huurder van Mitros;
- Maximaal 30 jaar oud;
- Iemand wiens hart sneller gaat kloppen als de Dom in het zicht is;
- Geïnteresseerd in de thema’s wonen en stadsontwikkeling;

En heb je zin om de grootste huisvester van de stad een spiegel voor te houden?
Meld je dan nu aan voor de Mitros Academy!

Wat is het?
De Mitros Academy is een programma dat bestaat uit een viertal inhoudelijke bijeenkomsten in de avonduren. Tijdens deze bijeenkomsten zullen we steeds een ander thema bespreken dat te maken heeft met ‘wonen’ in de breedste zin van het woord. Hoe betrek je bewoners bij het energiezuiniger maken van duizenden woningen? Wat versta jij onder een ‘leefbare wijk’? En wat wordt de impact van slimmere huizen? Het zijn vragen waarover we graag met jou in gesprek gaan.
We beginnen iedere bijeenkomst met een maaltijd. Scheelt weer een avondje koken. Wij regelen interessante sprekers die jou meenemen in de wereld van wonen in de snelst groeiende stad van Nederland. Een verhaal van een expert en daarna met elkaar in gesprek aan de hand van prikkelende stellingen. Onze baas Henk Peter heeft al toegezegd je te vertellen hoe je dat doet, een woningcorporatie leiden. Mooie gelegenheid om hem bij de borrel te vragen waarom jij zo lang moet wachten op een andere woning.

Wat vragen we van jou?
Deelname is gratis. Ook de pizza en borrel regelen wij. Wel verwachten we van jou dat je ons helpt om onszelf te verbeteren. Oh ja, mocht je het programma kunnen gebruiken voor je opleiding, dan denken we graag met je mee.

Hebben we een date?
Wij zijn benieuwd naar jou. Wederzijds?

Dan zien we je graag op de eerste bijeenkomst op donderdag 18 april! 
Meld je hiervoor aan via de knop hieronder. Vragen? Mail dan naar academy@mitros.nl