Naar hoofdnavigatiemenu Naar hoofdinhoud

Kwastendag: aanbod van opleiding en baan in het schildersvak

Bent u op zoek naar een baan? Dan hebben we goed nieuws: onze onderhoudspartners bieden samen met Stichting Nelis opleidingen en banen aan in het schildersvak.

Startpunt voor iedereen met interesse: deelname aan de Kwastendag op 14 maart 2019 in Utrecht. Tijdens deze dag kunnen werkzoekenden uit Utrecht en Nieuwegein kennismaken met alle facetten van het schildersvak.

Stichting Nelis is samen met Wits Utrecht, Rutges, Talen Vastgoedonderhoud, SW Vastgoedverbetering en Hagemans Vastgoedonderhoud B.V. de organisator van de dag. De instructeurs van de onderhoudsbedrijven vertellen u over de belangrijkste facetten van het vak. Allerlei vaardigheden komen aan bod, zoals wassen en reinigen, schuren, applicatie-technieken en werken op een steiger of met een hoogwerker. U ervaart kortom hoe het is om aan de slag te gaan als schilder of onderhoudsmedewerker.

Als u enthousiast bent geworden en bovendien ook geschikt blijkt voor het vak, dan krijgt u na de dag een opleidingstraject op maat aangeboden. U start een traject via Stichting Nelis waar u in de leer gaat bij een van onze onderhoudspartners. De deelnemers die hun opleidingstraject succesvol afronden, kunnen vervolgens betaald aan de slag bij één van de onderhoudsbedrijven.

OPROEP: Heeft u interesse en wilt u deelnemen aan de Kwastendag? Neem dan contact op met Stichting Nelis: info@stichtingnelis.nl.

Vertaal deze pagina