Servicecontract wordt onderhouds-abonnement

Het servicecontract heet vanaf nu ‘onderhoudsabonnement’. Met het onderhoudsabonnement kunt u voor een vast bedrag per maand extra reparaties door Mitros uit laten voeren. 

Per 1 september is de naam van het servicecontract veranderd in onderhoudsabonnement. Had u al een contract? Dan vindt u dit voortaan op uw huurspecificatie terug onder het kopje ‘onderhoudsabonnement’. Het contract zelf is niet veranderd. Wilt u snel en gemakkelijk een reparatie melden? Dat kan via de website of via uw Mijn Mitros account.

Vast bedrag per maand
Standaard voert Mitros reparaties aan uw woning uit. Bijvoorbeeld wanneer uw deuren of ramen niet goed sluiten of wanneer u een lekkage heeft. Met het onderhoudsabonnement verzekert u zich voor een vast bedrag voor veel reparaties in uw woning. Dit kost
€ 5,- per maand. We komen dan ook langs om bijvoorbeeld de keukenkastjes goed af te stellen of het wastafelplankje in uw badkamer te vervangen.

Wilt u meer weten over het onderhoudsabonnement? Klik dan hier voor de voorwaarden en de reparaties die hier onder vallen.