Verhuizen naar een middenhuurwoning

Wist u dat Mitros naast sociale huurwoningen ook middenhuurwoningen heeft? Deze woningen zijn bedoeld voor mensen die geen huis kunnen vinden, omdat hun inkomen net te hoog is voor de sociale huur. We vinden het belangrijk dat ook zij in een huis kunnen wonen met een huurprijs die past bij hun inkomen. 

Doorstromen naar een middenhuurwoning met HuurVoorrang

Woont u nu in een sociale huurwoning en is uw inkomen gestegen? Misschien kunt u doorstromen naar een middenhuurwoning. Dan komt uw sociale huurwoning vrij voor iemand op de wachtlijst. Laat u een sociale huurwoning achter, dan krijgt u HuurVoorrang en maakt u meer kans op een middenhuurwoning.

Hoe werkt het?

Uit alle reacties maken wij een selectie van kandidaten die voldoen aan de voorwaarden. Degene met het laagste inkomen krijgt van ons als eerste een uitnodiging om de woning te bezichtigen.

Aanbod middenhuurwoningen

Het volledige aanbod van middenhuurwoningen vindt u op de website www.mitrosmiddenhuur.nl. U heeft hiervoor géén inschrijving bij Woningnet nodig. Reageren doet u makkelijk én veilig met uw DigiD. U kunt op de site ook zien welke woningen met HuurVoorrang worden aangeboden.

Wilt u alle voorwaarden voor HuurVoorrang nog eens rustig nalezen? Of weten welke middenhuurwoningen nu te huur staan? Op mitrosmiddenhuur.nl vindt u meer informatie.

Naar de website