Naar hoofdnavigatiemenu Naar hoofdinhoud

Wethouder overhandigt 150e energiebox aan De Bosruiter

Wethouder Marieke Schouten (duurzaamheid) van de gemeente Nieuwegein heeft op donderdag 6 september samen met de energieadviseur de 150energiebox overhandigd aan mevrouw Valkenburg. Zij is bewoonster van seniorencomplex De Bosruiter in Nieuwegein. Mevrouw Valkenburg is niet de enige bewoonster van De Bosruiter die de energiebox heeft ontvangen. Al twintig andere bewoners van het complex van Mitros maken gebruik van de energiebox. Zij waren allemaal aanwezig bij de overhandiging van de 150e energiebox.

Gratis box met energiebesparende producten
Sinds 2017 kunnen huurders uit Nieuwegein de gratis energiebox aanvragen. Huurders kunnen zo zelf een steentje bijdragen aan de ambitie van de stad: energieneutraal in 2040. De box bevat energiebesparende producten, zoals een zuinige ledlamp, een stekkerblok en isolatiemateriaal om warmteverlies te voorkomen. Ook krijgen huurders een persoonlijk energieadviesgesprek aangeboden met tips om de eigen energiekosten te verlagen.

Aanvragen gratis energiebox
Bent u huurder in Nieuwegein en wilt u de gratis energiebox inclusief het energieadvies gesprek aanvragen?

Meld u nu aan voor de energiebox op www.energiebox.org of bel naar: 030 – 302 15 71 (op werkdagen tussen 9.00-13.00 uur)

Vertaal deze pagina