Naar hoofdnavigatiemenu Naar hoofdinhoud

Bespaar op uw energiekosten

Ons aanbod voor zonnepanelen in combinatie met een hybride warmtepomp en een slimme thermostaat  


Mitros vindt het belangrijk dat u prettig kunt wonen in een betaalbare huurwoning. Wij willen ervoor zorgen dat de energielasten van onze huurders niet te hoog zijn. Wij doen u graag een aanbod voor zonnepanelen in combinatie met een hybride warmtepomp en een slimme thermostaat. Zonder aanschafkosten. Zo bespaart u op uw energierekening, levert u direct een bijdrage
aan een beter milieu en creëert u een beter leefklimaat in uw woning door minder vocht en een betere ventilatie. Huurders voor wie dit van toepassing is, hebben inmiddels een aanbod ontvangen van Mitros.

- Hoe werkt het?                                                         
- Wat kost het en wat levert het op?  
- Alle voordelen voor u op een rij
- Wilt u met eigen ogen zien wat het oplevert?
- Aanmelden
- Het projectteam

Hoe werkt het?
Op dit moment heeft uw woning een cv-ketel en een mechanisch ventilatiesysteem. Uw cv-ketel zorgt voor verwarming en warm water in huis. Uw cv-ketel blijft in uw woning en een deel van uw mechanisch ventilatiesysteem wordt vervangen door een warmtepomp die Mitros voor u installeert. Deze hybride warmtepomp werkt samen met iedere cv-ketel. De warmtepomp helpt uw cv-ketel om minder hard te werken door energie uit de warme lucht te halen en daarmee het koude cv-water op te warmen. Met de warmtepomp recyclet u dus de warmte in huis. U hergebruikt warmte én ventileert uw huis. Dat scheelt tot de helft in uw gasverbruik voor verwarming en u heeft hierdoor minder last van schimmel en vocht. 
Samen met de nieuwe warmtepomp wordt de slimme thermostaat Toon kosteloos voor u geïnstalleerd. Deze thermostaat weet precies hoe hij uw warmtepomp en cv-ketel aan moet sturen om het beste rendement te halen. 

           
Wocozon zonnepanelen voor huurders     Hoe werkt een warmtewinner?


Maak je huis van nu met de Verspillingschecker op Toon
                                                                           
Wat kost het en wat levert het op?
Voor de zonnepanelen betaalt u een vast bedrag van € 2 per maand per paneel (voor 8 zonnepanelen betaalt u € 16 per maand) aan Mitros als servicekosten.
Elke zonnepaneel levert ongeveer € 4 aan stroom op per maand.
Met de warmtepomp kunt u tot de helft op uw gasverbruik voor verwarming besparen. Een slimme zet, want we gaan steeds meer betalen voor het gas dat we verbruiken. Hoe minder gas u verbruikt, hoe lager de kosten. Dit is niet alleen goed voor uw portemonnee, maar ook voor het milieu. De besparing van de zonnepanelen en de warmtepomp kunt u direct zien op de slimme thermostaat Toon. En uiteindelijk krijgt u het geld voor de energie die u niet verbruikt terug op de jaarnota van uw energieleverancier.

Alle voordelen voor u op een rij
- Minder gasverbruik voor verwarming door een nieuwe warmtepomp
- Inzicht in uw energieverbruik met de slimme thermostaat Toon
- Lagere stroomkosten door de installatie van zonnepanelen
- Mitros regelt alles voor u
- Geen verplichting als u verhuist
- U levert direct bij aan een beter milieu
- Een eerste stap naar een gasloos huis
- U creëert een gezonder leefklimaat

Wilt u met eigen ogen zien wat het oplevert?
U bent van harte welkom om een keer langs te komen in onze modelwoning op Jura 40. In oktober is de woonconsulent van Mitros aanwezig op Jura 40. Zij is er op dinsdagen van 16:00 tot 20:00 uur en op vrijdagen van 13.00 tot 16.00 uur om een toelichting te geven op de informatiebrochure en om uw vragen te beantwoorden. Zij neemt de tijd om u alles te laten zien en eventuele vragen te beantwoorden.

Aanmelden
Aanmelden kan simpel middels de formulieren die u van Mitros heeft ontvangen. Stuur de volledig ingevulde en ondertekende formulieren in de bijgesloten antwoordenvelop naar Mitros. Een postzegel plakken is niet nodig.

Het projectteam
Mitros werkt samen met Wocozon en Eneco om dit project te realiseren. Onze aannemer Van Dillen verzorgt voor Mitros deze werkzaamheden. U kunt hen dagelijks tegenkomen in de wijk. Heeft u vragen? Spreek ze gerust aan. 

           
Jan van Mourik    Roelof van Steenis

Vertaal deze pagina