Mooie finale

B8U (Hemubo / Rutges Vernieuwt / Smits Vastgoedzorg / ERA Contour) en Coen Hagedoorn Onderhoud BV hebben tijdens de finale van de badkamer challenge overtuigend weergegeven hoe zij in één dag in staat zijn een badkamer te renoveren in een sociale huurwoning! Sneller, beter en met minder overlast. Een doorbraak waar huurders de komende jaren heel blij van gaan worden.
Daarnaast kondigen wij een 2e challenge aan.

De pitches van de vier finalisten op een rij:

Pitch Alliantie+ (BouwhulpGroep)
Pitch B8U
Pitch Coen Hagedoorn Onderhoud BV
Pitch WeLLDesign

Binnenkort zullen beide winnaars hun voorstel in de praktijk bewijzen in twee leegstaande woningen van Mitros. Bij succes kan dit leiden tot een opdracht om vele huurders op de nieuwe manier van een nieuwe badkamer te voorzien. Houd de site in de gaten voor het vervolg van deze challenge.

Ook de ideeën van andere deelnemers delen we graag met u:
Art2be
B8U
BouwhulpGroep
Breman Service Facilitair
CoenHagedoorn Onderhoud BV
Gemma Solid Works
Kloeckner Metals ODS Nederland
Koninklijke Mosa bv
Jongen Venlo
Remaglo
ToekomstGroep
WeLLDesign
Woondiensten+

Filosoof en trendwatcher Ruud Veltenaar nam het publiek mee de toekomst in. Zijn presentatie ontvangen? Klik dan hier, geef een korte feedback en ontvang de presentatie.

Deze challenge smaakt naar meer. Om de renovaties in de huizen van onze huurders steeds beter, steeds minder overlast gevend en steeds sneller te kunnen doen, gaan we verder met innoveren. In het najaar van 2017 zal dan ook een tweede challenge starten met als thema Geluid & Klimaat. In deze challenge gaan we aan de slag met veel voorkomende thema’s in sociale huurwoningen: geluidsoverlast en binnenklimaat. De komende periode zal dit nader uitgewerkt worden.