Blok-en stadsverwarming

Blok-en stadsverwarming

Per 1 januari 2014 is de Warmtewet in werking getreden. Consumenten met stadsverwarming krijgen door de wet extra bescherming. Zo kunnen deze klanten rekenen op een betrouwbare levering, een redelijke prijs en goede service.

Ook de overheid geeft informatie over de nieuwe wet. Voor consumenten staat deze informatie op de website van ConsuWijzer (web).

Brief en aanvullende voorwaarden

U heeft van ons een brief (pdf) ontvangen over de invoering van de nieuwe Warmtewet. In de bijlage heeft u ook de aanvullende voorwaarden warmtelevering (pdf) ontvangen.

Als u sinds de invoering van de wet een woning bij Mitros heeft gehuurd, dan heeft u een apart contract ondertekend voor de levering van warmte.

Tarieven

Hieronder ziet u onze warmtetarieven. Deze tarieven zitten ruim onder de maximale tarieven die Mitros mag doorberekenen.

Vragen?

U vindt ook meer informatie in de veelgestelde vragen (pdf). Wilt u graag meer informatie en heeft u nog vragen? Neemt u dan contact met ons op via telefoonnummer 030 880 3300 of stuur een e-mail naar vraag@mitros.nl.

 

 

 
  • Deel deze pagina via